Ο Τζέικ Τζίλενχαλ κάνει τηλεόραση για πρώτη φορά

Δημοσίευση: 2 Μαΐου 2024, 18:23
Συντάκτης:

Mπορεί να ακουστεί κάπως ασυνήθιστο για τους καιρούς που διανύουμε όπου η  κινηματογραφική πραγματικότητα τέμνει πολύ συχνά την τηλεοπτική, όμως μέχρι σήμερα ο Τζέικ Τζίλενχαλ είχε υπάρξει αμιγώς κινηματογραφικός ηθοποιός.

<a href="/nea/steve-martin-documentary-2-pieces/69865">Steve! (Martin): A Documentary in 2 Pieces</a>ΣΧΕΤΙΚΑSteve! (Martin): A Documentary in 2 Pieces

Αυτό θα αλλάξει για τον 44χρονο σταρ που ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη κινηματογραφική σειρά της καριέρας του.

Το «Presumed Innocent» για το Apple TV, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Σκοτ Τούροου. Και αν σας θυμίζει κάτι ο τίτλος, είναι διότι έγινε ταινία το 1990 από τον Άλαν Πάκουλα, με Χάρισον Φορντ, Γκρέτα Σκάκι και Ραούλ Τζούλια στο καστ.

Η σειρά οκτώ επεισοδίων καλύπτει έναν φρικτό φόνο που αναστατώνει την εισαγγελία του Σικάγο, όταν ο αναπληρωτής εισαγγελέας βρίσκεται ύποπτος για το έγκλημα.

«Η σειρά εξερευνά την εμμονή, το σεξ, την πολιτική και τη δύναμη, καθώς ο κατηγορούμενος παλεύει να κρατήσει την οικογένειά του και τον γάμο του», σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη.

Στο καστ επίσης, Ρουθ Νέγκα, Μπιλ Καμπ, Ρενάτε Ρέινσβε, Πίτερ Σκάρσγκαρντ.

Το «Presumed Innocent» κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ την Τετάρτη, 12 Ιουνίου, με διπλό επεισόδιο και στην συνέχεια θα προβάλλεται εβδομαδιαία.

Πρώτη δημοσίευση: 2 Μαΐου 2024, 18:23
Ενημέρωση: 2 Μαΐου 2024, 18:23
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos