Νέο "χιτάκι" από τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Δημοσίευση: 25 Ιουνίου 2024, 13:25
Συντάκτης:

Η Sony Pictures Classics απέκτησε το δικαιώματα για το “Blue Moon”, τη νέα ταινία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, με αστεράτο καστ και πρωταγωνιστή των Ίθαν Χοκ, στην ένατη συνεργασία του με τον αγαπημένο Αμερικανό σκηνοθέτη ταινιών όπως την τριλογία “Before”, το “School of Rock” και το πρόσφατο “Hit Man”. Η παραγωγή του “Blue Moon” θα ξεκινήσει εντός του καλοκαιριού στο Δουβλίνο, ενώ των Χοκ θα πλαισιώσουν οι Μάργκαρετ Κουάλεϊ (“Kinds of Kindness”), o Μπόμπι Καναβάλε (“The Watcher”) και ο Άντριου Σκοτ (“All of Us Strangers”).

<a href="/multimedia-trailer/hit-man-o-ritsarnt-linkleiter-se-kati-hortastiko/69806">"Hit man": Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ σε κάτι "χορταστικό"</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Hit man": Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ σε κάτι "χορταστικό"

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο συγγραφέας Ρόμπερτ Κάπλοου (“Me and Orson Welles”) και ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες της ζωής του Αμερικανού στιχουργού Λόρεντζ Χαρτ, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας τραγουδοποιών Ρότζερς και Χαρτ, που έγραψαν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μπρόντγουεϊ τη δεκαετία του ‘30. Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας λαμβάνει χώρα στο θρυλικό Sardi’s Restaurant της Νέας Υόρκης, την 31η Μαΐου 1943, κοινώς την ημέρα που έκανε πρεμιέρα το “Oklahoma!”, το φημισμένο μιούζικαλ που αποτέλεσε την πρώτη συνεργασία του Ρότζερς με τον Όσκαρ Χάμερσταϊν, ο οποίος αντικατέστησε τον Χαρτ.

Σύμφωνα με τον Λινκλέιτερ, το “Blue Moon” ένα passion project τόσο για τον ίδιο όσο και για τους Κάπλοου και Χοκ, με τους οποίους δουλεύουν στο σενάριο εδώ και μία δεκαετία, ενώ δήλωσε ευγνώμων που αυτό το όνειρο θα γίνει πλέον πραγματικότητα.

Και κρίνοντας από το γεγονός ότι ο Λινκλέιτερ σπάνια απογοητεύει, βάζουμε από τώρα το “Blue Moon” στη λίστα με τις ταινίες που σίγουρα θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Eμείς προτείνουμε το περυσινό του Apollo 10 1/2: A space age childhood και φυσικά το Hit Man που περιμένουμε στις αίθουσες την Πέμπτη 4 Ιουλίου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Caine Mutiny Court-Martial

The Caine Mutiny Court-Martial

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Η ταινία ακολουθεί το στρατοδικείο του αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, Μάρικ, ο οποίος...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
93695
Tanweer
6200
Film Group
5450
Feelgood
3993
Wicked little letters, από την Spentzos Wicked little letters, από την Spentzos