"Flight risk": Μια μπιμουβιά του Μελ Γκίμπσον

Published: 1 Jul 2024, 19:50

Μπορείτε να έχετε σχηματίσει όποια γνώμη κρίνετε εσεις σωστή για τον άνθρωπο Μελ Γκίμπσον, με βάση τις πράξεις και τα λεγόμενά του. 

<a href="/en/tainies/arthur-king/69695">Arthur, The King</a>ΣΧΕΤΙΚΑArthur, The King

Μπορεί επίσης να μην τον έχετε σε μεγάλη εκτίμηση ως ηθοποιό (αν και μάλλον κάνετε λάθος). 

Σαν σηνοθέτης πάντως είναι εξαιρετικός, με νεύρο, καθαρή αφήγηση, ενίοτε λυρισμό και ίσως και αρκετό διδακτισμό ενσωματωμένο. Aλλά, τι να λέμε τώρα. Με εξαίρεση το αδιάφορο ντεμπούτο του "Man without a face", ακολούθησαν οι δυναμίτες "Braveheart", "The passion of Christ", "Apocalypto", "Hacksaw Ridge", όσες ενστάσεις και αν έχετε κάποιοι/ες για το δεύτερο. 

Πριν λοιπόν ετοιμάσει το sequel (!) στα Πάθη Του Χριστού, βρήκε χρόνο να χαλαρώσει, να κάνει το κέφι του και να σκηνοθετήσει (από όσα καταλαβαίνουμε από το τρέιλερ) μια αιματοβαμμένη μπιμουβιά, η δράση της οποίας εξελίσσεται σε μεγάλο βαθμό σε ένα μικρό αεροπλάνο.

Στο "Flight Risk" μια πράκτορας του FBI μεταφέρει μόνη της (πρώτο fail του σεναρίου από τον πρωτοεμφανιζόμενο Τζάρεντ Ρόζενμπεργκ) έναν βασικό μάρτυρα σε υπόθεση κατά της Μαφίας, για να καταθέσει σε δίκη. Το αεροπλάνο οδηγεί ο Μαρκ Γουόλμπεργκ, που δεν είναι αυτό που φαίνεται. Και κάπου εκεί αρχίζει το ξύλο και αρετά άλλα. Στο καστ επίσης Μισέλ Ντόκερι & Τόφερ Γκρέις. Θα το δούμε και στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Οκτωβρίου. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Hitman, από την Spentzos Hitman, από την Spentzos