Eτοιμάζεις ντοκιμαντέρ και έχεις κολλήσει; Έχουμε τη λύση

Δημοσίευση: 19 Φεβ. 2025, 16:11
Συντάκτης:

Χρειάζεσαι κάποιον να σε συμβουλεύσει και να σε καθοδηγήσει χρηματοδοτικά και σαν σεναριακό στήσιμο ώστε να ολοκληρώσει το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεις.

<a href="/multimedia-video-clip/creative-greece-pneymatika-dikaiomata-tin-epohi-toy-ai/71264">Creative Greece: Πνευματικά δικαιώματα την εποχή του Α.Ι.</a>ΣΧΕΤΙΚΑCreative Greece: Πνευματικά δικαιώματα την εποχή του Α.Ι.

Εδώ είσαι:

Το «Anti Pitch Greece» έρχεται. Φέτος, η διοργάνωση πραγματοποιείται διαδικτυακά στις 4-5 Μαρτίου 2025.

Τι είναι το ANTI PITCH GREECE;

Δεν είναι το τυπικό pitching session, αλλά ένα πρόγραμμα συμβουλευτικής καθοδήγησης από διακεκριμένους διεθνείς mentors ΜΟΝΟ για Έλληνες δημιουργούς και σχέδια ντοκιμαντέρ με σκοπό να σε βοηθήσουν να βρεις τα απαραίτητα χρηματοδοτικά μέσα και τη γραμμή storytelling για την ολοκλήρωση του project σου και την απήχησή του σε διεθνή κοινά.

Τη διεθνή ομάδα των Μentors απαρτίζουν οι:

•          Όλγα Αμπάζογλου (παραγωγός - Cyclope Films)

•          Alex Szalat (CEO - Docs Up Fund)

•          Maciej Nowicki (Διευθυντής - Watch Docs Festival)

•          Nathalie Giboire (Sales Agent - GAD Distribution)

Η υποβολή της αίτησης και η διεξαγωγή του ANTI PITCH GREECE γίνεται στα αγγλικά.

Η συμμετοχή στο ANTI PITCH GREECE είναι δωρεάν.

Αν έχεις κάποιο σχέδιο ντοκιμαντέρ (one-off ή σειρά), σε στάδιο ανάπτυξης, παραγωγής ή rough-cut, σε περιμένουμε στο ANTI PITCH GREECE.

Κριτήρια Συμμετοχής στο ANTI PITCH GREECE 2025

Το ANTI PITCH GREECE απευθύνεται μόνο σε Έλληνες δημιουργούς ή έργα ντοκιμαντέρ. 8 σχέδια θα επιλεχθούν για συμμετοχή από διεθνή κριτική επιτροπή.

Τα έργα μπορούν να είναι από οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά θα πρέπει να πληρούν τουλάχιστον ΕΝΑ από τα παρακάτω κριτήρια:

•          Να υπάρχει Έλληνας σκηνοθέτης και/ή παραγωγός

•          Να είναι η Ελλάδα τοποθεσία γυρισμάτων

•          Να γυριστεί το ντοκιμαντέρ στην ελληνική γλώσσα

Για την αίτησή σου, συμπλήρωσε  τη online φόρμα έως 20 Φεβρουαρίου. 

Το ANTI PITCH GREECE πραγματοποιείται από το Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη MEDIA του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Οπτικοακουστικών Μέσων & Δημιουργίας – Creative Greece σε συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση Ανεξάρτητων Παραγωγών Μεσογείου (APIMED).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ