Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα δοκιμάσει και σε 2η τηλεοπτική σειρά

Δημοσίευση: 12 Απριλίου 2023, 19:05
Συντάκτης:

Η μικρή οθόνη ετοιμάζεται να υποδεχτεί έναν θρύλο του σινεμά, όχι μόνο σε μία αλλά σε δύο επερχόμενες σειρές!

<a href="/nea/kannes-2025-timitikos-hrysos-foinikas-ston-rompert-nte-niro/71432">Κάννες 2025: Τιμητικός Χρυσός Φοίνικας στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο</a>ΣΧΕΤΙΚΑΚάννες 2025: Τιμητικός Χρυσός Φοίνικας στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο “Zero Day” του Netflix, στο οποίο θα υποδυθεί έναν πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, ήρθε και το νέο ότι θα πρωταγωνιστήσει στο “Bobby Meritorious”, μια νέα σειρά που ετοιμάζεται από το Paramount+.

Εκεί θα υποδυθεί τον Avery “The Sage” Accomando, έναν πληροφοριοδότη που ξέρει πράγματα που θα μπορούσαν να φέρουν τα πάνω κάτω στη Γενική Εισαγγελία του Νότιου Διαμερίσματος της Νέας Υόρκης. Απέναντί του στέκει ο Bobby Meritorious, ένας πρώην αστυνομικός και νυν εισαγγελέας.

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Μπίλι Ρέι, που έχει υπογράψει τα σενάρια ταινιών όπως το “Captain Phillips,” το “Richard Jewell,” και το “Hunger Games”. Στην τηλεόραση, είναι γνωστός για το “The Last Tycoon” και το “The Comey Rule” .

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του “Bobby Meritorious”, αλλά η ανακοίνωση του ονόματος του Ντε Νίρο στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι σίγουρα μια επιτυχία για την streaming πλατφόρμα του Paramount+, η οποία πρόσφατα ενώθηκε με το δίκτυο Showtime και είναι σε διαδικασία αναδιαμόρφωσης, ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί τους μεγάλους παίκτες (Netflix, Prime Video, Disney+, Apple TV+, Peacock, κλπ.)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
37710
Feelgood
12178
Film Group
4293
Feelgood
1966