Ξύλο και Linkin Park

The Raid. Ξεκίνησε από το Φεστιβάλ των Καννών και κατέληξε στο φεστιβάλ του Τορόντο, όπου ο πανικός γίνεται για το soundtrack της ταινίας. Πιο συγκεκριμένα το έχει αναλάβει ο Mike Shinoda των Linkin Park, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά του κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.
Όσο για την ταινία, είναι καθαρά πολεμικών τεχνών από την Ινδονησία. Το trailer μπορείτε να το δείτε στο τέλος του κειμένου, κατευθείαν από την οfficial σελίδα του Shinoda.
Ξύλο και Linkin Park. Νuff said.

Kοντά στα τρία χρόνια η ταινία του Johnnie To "Life Without Principle", υπάρχει, ακούγεται και αναμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο. Έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ της Βενετίας και παρουσιάζει την ζωή τριών ατόμων, έναν οικονομικό αναλυτή, έναν μικροαπατεώνα και έναν αστυνομικό. Και οι τρεις προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν χρηματα και βρίσκουν μία τσάντα με 5 εκατομμύρια δολάρια.
Είτε παραγωγός, είτε σκηνοθέτης ο Johnnie To έχει κάνει αξιόλογες δουλειές και σας συνιστούμε τις πιο πρόσφατες Mad Detective και Sparrow.
Αγγελική Ρούσκα
ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων