Ετοιμάζουν spin-off σειρά για το John Wick
Σχεδόν πάντα αυτό συμβαίνει με όποια ταινία ή σειρά ταινιών πάνε πολύ καλά εισπρακτικά.
ΣΧΕΤΙΚΑ"Βallerina": Η Άνα Ντε Άρμας και ο φονικός χορός της
Αποκτούν prequel ή sequel, είτε στην μικρή είτε στην μεγάλη οθόνη.
Το John Wick δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.
Μετά την prequel μίνι-σειρά «The Continental» (για την οποία μπορείς να διαβάσεις εδώ), θα ακολουθήσει μια sequel τηλεοπτική σειρά για το John Wick, στην οποία ο σκηοθέτης (Τσαντ Σταχέλσκι) και ο σταρ (Κιάνου Ριβς) θα είναι παραγωγοί, με τον Σταχέλσκι να σκηνοθετεί και το πρώτο επεισόδιο.
Την κατάσταση θα τρέξει η Lionsgate (εταιρεία παραγωγής και των ταινιών), με τον Ρόμπερτ Λιβάιν (The Old Man, Black Sails) ως showrunner και σεναριογράφο, ενώ θα αποκαλείται «John Wick: Under the High Table».

Η πλοκή θα συνεχίσει από εκεί ακριβώς που τελείωσε το 4ο φιλμ: «O John Wick έχει αφήσει τον κόσμο του High Table σε μια αδύναμη θέση και μια συλλογή νέων χαρακτήρων θα προσπαθήσει να αναδειχθεί, ενώ μερικοί από τους σταθερούς χαρακτήρες του franchise παραμένουν αφοσιωμένοι στην τάξη του παλιού κόσμου. Η σειρά θα συνδυάσει το νέο και το παλιό και θα ωθήσει το σύμπαν του Wick σε μια νέα εποχή».
Θα τα δούμε στην πράξη όλα αυτά, ας μάθουμε πρώτα τον πρωταγωνιστή...
Θυμίζουμε ότι η Lionsgate ετοιμάζει για το 2025 ένα spin-off φιλμ με τίτλο Ballerina και πρωταγωνίστρια την Άννα Ντε Άρμας.
ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων