Aπό Borat σε Freddie Mercury!

Ήρθε η ώρα να υποδυθεί και έναν σοβαρό (και τουλάχιστον εξίσου απαιτητικό) ρόλο, καθώς συμφώνησε να ενσαρκώσει τον Freddie Mercury των Queen στην κινηματογραφική βιογραφία του. Το σενάριο ανέλαβε ο Peter Morgan που βρισκόταν πίσω από τους διαλόγους του «Τελευταίου βασιλιά της Σκωτίας» και του «The Queen» ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα ο σκηνοθέτης.
Η ταινία ουσιαστικά θα επικεντρωθεί στην περίοδο που ο Mercury και η μπάντα του άρχισαν να μεταμορφώνονται σε θρύλους, με κορύφωση την εμφάνιση τους στο Live aid to 1985 στο Wembley του Λονδίνου.
Οι παραγωγοί (μεταξύ των οποίων και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο) έχουν πάρει τα δικαιώματα από τους Queen για να ακουστούν τραγούδια, όπως Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Another One Bites The Dust και We Will Rock You.
Και Σαντάμ Χουσεϊν…

Όπως ανακοινώθηκε, η ταινία θα λέγεται «The Dictator» και δεν θα έχει καμία σχέση με το αριστούργημα του Σαρλό. Θα είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο "Zabibah and The King" που πιθανολογείται ότι έχει γράψει ο πρώην ιρακινός πρόεδρος με το ψευδώνυμο "The Author". Το βιβλίο είναι μια ρομαντική νουβέλα που τοποθετείται μεταξύ του 7ου - 8ου αιώνα, και αφηγείται.
Ο Θεός και η ψυχή του (του Σάσα)…
ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων