Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Άμλετ, στην Θεσσαλονίκη

Published: 30 Sep 2019, 04:56

Το βραβευμένο πρόγραμμα “National Theatre Live”, που μεταδίδει σε 2.000 αίθουσες όλου του κόσμου τις σημαντικότερες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου της Μ. Βρετανίας, γιορτάζει τη 10η επέτειό του προβάλλοντας σε μαγνητοσκόπηση παραγωγές που ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια και έχουν γράψει θεατρική ιστορία.

<a href="/en/festival-verolino/berlinale-2025-mpenentikt-kampermpats-simantiko-na-spane-ta-alpha-male-stereotypa">Berlinale 2025 - Mπένεντικτ Κάμπερμπατς: "Σημαντικό να σπάνε τα alpha-male στερεότυπα"</a>ΣΧΕΤΙΚΑBerlinale 2025 - Mπένεντικτ Κάμπερμπατς: "Σημαντικό να σπάνε τα alpha-male στερεότυπα"

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου θα προβληθεί στην οθόνη του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο «Άμλετ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ για μια και μοναδική φορά.

Πρωταγωνιστεί ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο οποίος έχει τιμηθεί μεταξύ άλλων με το θεατρικό βραβείο Lawrence Olivier. Σκηνοθετεί η Βρετανίδα Λίντσεϊ Τέρνερ (επίσης βραβείο Lawrence Olivier 2014), η οποία έχει συνεργαστεί με θέατρα στο West End και το Broadway, καθώς επίσης με το Εθνικό Θέατρο της Μεγάλης Βρετανίας και τον Βασιλικό Θίασο Σαίξπηρ. Η παραγωγή αυτή, που μέσω του «NT Live» είδαν πάνω από 750.000 θεατές σε όλο τον κόσμο, θα προβληθεί για μια τελευταία φορά σε θέατρα και κινηματογράφους στην Ελλάδα.

Η παράσταση μαγνητοσκοπήθηκε στο Barbican Centre του Λονδίνου το 2015 και θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους. Στο καστ συναντάμε επίσης τους Eddie Arnold, Paul Ham, Ciarán Hinds.

Εισιτήρια: 12€, 10€ (μειωμένο), προαγορά εισιτηρίων για δύο προβολές 18€, 15€ (μειωμένο)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

One cut of the dead

One cut of the dead

Θα το βρείτε: Cinobo

Σύνοψη: Σκηνοθέτης με μπόλικη όρεξη για δουλειά αλλά καθόλου ταλέντο, τα δίνει όλα έτσι...
17 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο