Ο Μάικ Φλάναγκαν σκηνοθετεί τον νέο Εξορκιστή
Aυτή την επιμονή (στα όρια της μανίας) κάποιων χολλυγουντιανών παραγωγών (αλλά και του ίδιου του Γκριν, δεν τον αφήνουμε στην απ’έξω) να μεταλλάξουν τον Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν σε σκηνοθέτη ταινιών τρόμου, δεν την καταλάβαμε και δεν θα την καταλάβουμε και ποτέ.
ΣΧΕΤΙΚΑ«The Life of Chuck»: Καμία σχέση με το τρέιλερ που περίμενες
Δηλαδή έχεις τον δημιουργό των George Washington, All the real girls, Undertow, Pineapple Express, Prince Avalanche, Joe και βλέπεις σε αυτόν έναν σκηνοθέτη για το Halloween? Και μάλιστα για τριλογία?
Και άντε, πες ότι σε γενικές γραμμές σεβάστηκε την μυθολογία, χωρίς όμως εμπορική επιτυχία και πολλούς φανς να διαφωνούν, του δίνεις νέα τριλογία με τον Εξορκιστή? Και ο ίδιος δηλαδή, τι φάση?
Ευτυχώς ή ευτυχώς, το περυσινό «Exorcist: Believer» και κακό ήταν και άθλια πήγε εισπρακτικά (κόστισε 400, έφερε πίσω 150), οπότε το λάθος δεν θα συνεχιστεί.
Η Universal λοιπόν αποφάσισε να αλλάξει την προσέγγιση στο θρυλικό φιλμ και να καθήσει στην καρέκλα τον σταθερά αξιόλογο Μάικ Φλάναγκαν, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από το Netflix, δείχνει να αφήνει προσωρινά τις σειρές και να επιστρέφει σε μεγάλου μήκους φιλμ.
Και θα υιοθετήσει, λέει, μια ριζοσπαστική νέα εκδοχή, ξεκινώντας ουσιαστικά το franchise από την αρχή. Η Blumhouse χαρακτηρίζει την ταινία ως «μια ολοκαίνουργια ιστορία που διαδραματίζεται στο σύμπαν του “Εξορκιστή”».
Δεν χρειάζεται να είναι και τόσο ριζοσπαστική, λέμε εμείς, αρκεί να είναι τρομακτική.
Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν όταν ο Φλάναγαν ολοκληρώσει το «The Life Of Chuck», με Ντέιβιντ Νταστμάλτσιαν (του Late night with the devil), Κάρεν Γκίλαν, Μάθιου Λίλαρντ.
ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων