Aυτος είναι ο Joker από το Batman του Ματ Ριβς
Η τεράστια εισπρακτική επιτυχία για το «The Batman» του Ματ Ριβς, έχει σχεδόν κλειδώσει το δεδομένο πως θα υπάρξει και sequel.
ΣΧΕΤΙΚΑΤο 2ο Joker έκοψε λιγότερα εισιτήρια στην Κίνα από τον Harry Potter
Και ποιος θα είναι ο εχθρός με τον οποίο θα αναμετρηθεί ο Ρόμπερτ Πάτινσον και θα διαδεχθεί τον Riddler; Οι φήμες έχουν ενταθεί για τον Joker και τον Μπάρι Κίογκαν που όντως εμφανίστηκε ως Joker στην ταινία, αν και ο σκηνοθέτης της είχε δηλώσει πως επρόκειται για ένα απλό cameo.
Έρχεται τώρα όμως η Warner να κυκλοφορήσει μια 5λεπτη κομμένη σκηνή από την ταινία στην οποία δείχνει τον Batman να συναντά τον Joker στο Ιδρυμα του Αρκαμ, με μια σκηνή αναφορά στο Silence Of The Lambs (ο καλός της ιστορίας απευθύνεται σε έναν τρελό για να τον βοηθήσει), με τον Ριβς να σχολιάζει πως «η ταινία δεν είναι μια origin ιστορία για τον Batman, αλλά μια origin ιστορία για τους χαρακτήρες του Rogue's Gallery. Και ο Joker δεν είναι ακόμα ο Joker, αυτός ο δολοφόνος σε αυτήν την ιστορία δεν είναι ακόμα ο χαρακτήρας που γνωρίζουμε. Είναι όλοι στα αρχικά τους στάδια. Η σχέση τους τώρα χτίζεται».
Ακολουθεί η κομμένη σκηνή.
Η άποψη του MOVE IT για το «The Batman» εδώ.
CLIP
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!