Μετά το θάνατο του πατέρα της, η Iris μαθαίνει ότι έχε ικληρονομήσει μια ερειπωμένη παμπ αιώνων. Ταξιδεύει στο Βερολίνο για να αναγνωρίσει το σώμα του πατέρα της και να συναντηθεί με τον δικηγόρο για να συζητήσουν το κτήμα.

Όταν υπογραφεί η πράξη θα δεθεί άρρηκτα με μια ανείπωτη οντότητα που κατοικεί στο υπόγειο της παμπ -την Baghead- ένα πλάσμα που αλλάζει σχήμα και μπορεί να μεταμορφωθεί σε νεκρό. Δύο χιλιάδες μετρητά για δύο λεπτά με το πλάσμα είναι ό,τι χρειάζονται για να απαλύνουν τη θλίψη τους οι απελπισμένοι αγαπημένοι τους. Ο Neil, ο οποίος έχει χάσει τη γυναίκα του, είναι ο πρώτος πελάτης της Iris. Όπως ο πατέρας της, η Ίρις μπαίνει στον πειρασμό να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις του πλάσματος και να βοηθήσει τους απελπισμένους ανθρώπους για ένα τίμημα.

Σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι η παραβίαση του κανόνα των δύο λεπτών μπορεί να έχει τρομακτικές συνέπειες. Μαζί με την καλύτερή της φίλη Katie, η Iris πρέπει να παλέψει για να διατηρήσει τον έλεγχο της Baghead και να βρει πώς να την καταστρέψει, προτού τους καταστρέψει...

Για την ταινία δεν έγινε δημοσιογραφική προβολή. 

Πρώτη δημοσίευση: 28 Μαρτίου 2024, 05:33
Ενημέρωση: 3 Απριλίου 2024, 22:26
Τίτλος:
Baghead (Η μάγισσα των νεκρών)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
94
Εταιρία διανομής: 
Release: 
28 Μαρτίου 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos