To επόμενο βήμα της Λίλι Γκλάντστοουν

Δημοσίευση: 26 Μαρτίου 2024, 17:29
Συντάκτης:

Ποιος σκότωσε την Reena Virk; Αυτό είναι το ερώτημα που προκύπτει στην νέα crime σειρά του Hulu, Under the Bridge, μια ιστορία για την δολοφονία μιας έφηβης και την έρευνα που προκύπτει γύρω από αυτό. Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Rebecca Godfrey, η υπόθεση σόκαρε την κοινωνία του Καναδά των 90s. Η 29χρονη σκηνοθέτρια/σεναριογράφος Quinn Shephard ("Νοτ ΟΚ")  ηγείται του πρότζεκτ, ούσα και εκτελεστική παραγωγός.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε την Lily Gladstone, φρέσκια από μια χρονιά γεμάτη από βραβεία και αποθεωτικές κριτικές για την ερμηνεία της στην ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε, Killers of the Flower Moon, που μπορεί εν τέλει να μην της έδωσε το Όσκαρ, αλλά ανοίγει ένας δρόμος γεμάτος ευκαιρίες για μεγάλες δουλειές. Υποδύεται την Cam Bentland, την αστυνομικό που ερευνά την ιστορία. Επίσης στο καστ συναντούμε και τους Riley Keough, Vritika Gupta, Chloe Guidry και Ezra Faroque Khan. Η Keough κρατά επίσης ρόλο εκτελεστικής παραγωγού.

Πρόκειται για μια πραγματική ιστορία που εκτυλίχτηκε το 1997 στον Καναδά με ένα 14χρονο κορίτσι που βγήκε ένα βράδυ για ένα πάρτι φίλων και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Υπό την ματιά της συγγραφέα, Rebecca Godfrey (Riley Kough) και της αστυνομικού που υποδύεται η Gladstone, θα βρεθούμε αντιμέτωποι στις μαρτυρίες των κοριτσιών που κατηγορούνται για το έγκλημα και τα ανομολόγητα μυστικά που θα οδηγήσουν στην λύση.

Τα πρώτα δύο επεισόδια θα προβληθούν στις 17 Απριλίου με τα επόμενα επεισόδια να βγαίνουν εβδομαδιαία. Το πρώτο τρέιλερ δίνει τον τόνο της σειράς αλλά και τις καθηλωτικές ερμηνείες που θα μας μαγνητίσουν. Και φυσικά λίγη ακόμα Gladstone είναι πάντα καλοδεχούμενη, που αυτή την φορά θα βρεθεί από την πλευρά της αστυνομίας, αν και με ευγενή κίνητρα.

Πρώτη δημοσίευση: 26 Μαρτίου 2024, 17:29
Ενημέρωση: 26 Μαρτίου 2024, 17:29
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos