Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη:  Χωρισμένη μητέρα μεγαλώνει την κόρη της όσο μπορεί καλύτερα, μέχρι που ένα κουνέλι εμφανίζεται στην πόρτα τους. Από εκείνο το σημείο αρχίζουν και χάνουν τα λογικά τους και οι δύο, μέχρι που φαντασία και πραγματικότητα γίνονται ένα.

Γνώμη:  Αυστραλιανό θρίλερ, ότι καλύτερο για βραδινή πρόταση γιατί συνήθως αυτοί δεν παίζουν ( Wolf Creek). Τελικά ο κούνελος μας την έσκασε και σε μας.

Η Sharah Snook και η Lily LaTorre σαν μάνα και κόρη κάνουν ότι μπορούν παίζοντας δύο ψυχές με μπόλικα ψυχολογικά λόγω της τροπής που πήρε η ζωή τους. 

Όποιος όμως έχει παρακολουθήσει το 'Babadook' και το πρόσφατο 'The nanny' κάπου έχει ξαναδεί αυτη τη πλοκή. Τραύματα που μετατρέπονται σε φαντάσματα, σκιές, ήχοι που τρομάζουν. Μέχρι εκεί όμως. Όποιος κάνει το λάθος και το έχει στο χαμηλό γιατί δίπλα κοιμάται κάποιος, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα του κάνει παρέα σύντομα . 

Η ταινία είναι απίστευτα αργόσυρτη ,όλα παίζουν σε slow motion, αλλά το μεγαλύτερο ατόπημα της  είναι ότι σαν τα φιλμ που προσπαθεί να μιμηθεί, έτσι και αυτή είναι ελάχιστα τρομακτική.  Jump scares αγνοούνται, φονικά ούτε λόγος, να υπάρχει μονάχα μια διαφορετική οπτική της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων.

Όλα αυτά έχουν σερβιριστεί πολλάκις, οπότε ποντάραμε στην ατμόσφαιρα και την παρανοϊκη παρουσία της πιτσιρίκας. Αρκεί αυτό;

Πολλα μηνύματα ατάκτως σκορπισμένα που ούτε φτασμένος ψυχίατρος δε θα μπορούσε να ερμηνεύσει, όχι οι θεατές του Netflix που κουβαλάνε 37 κιλά κούραση από τη δουλειά και θέλουν να χαλαρώσουν με κάτι εύπεπτο.

Όποιος θέλει να δει φίλμ με κουνελάκια (μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό), ας ξετρυπώσει από κάπου το Donnie Darko με τον Τζέικ Τζίλενχαλ όπου εκεί κοιμόταν ορθιος για κάποια σοβαρή αιτία. Στη προκειμένη περίπτωση το 'Τρέξε κουνελάκι τρέξε' σε στέλνει για ύπνο στο πρώτο μισάωρο. 

Υπάρχουν πολλά κακά θρίλερ εκεί έξω που είναι γεμάτα από δύο με τρεις δυνατές στιγμές . Το συγκεκριμένο το λες μετριότατο με σχεδόν μηδενικές αναλαμπές που θα σε κάνουν να πεις ναι μεν αλλά...

Προσπεράστε άφοβα.

Πρώτη δημοσίευση: 16 Ιουλίου 2023, 16:22
Ενημέρωση: 16 Ιουλίου 2023, 16:22
Τίτλος:
Run rabbit run
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
100
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos