Το Netflix είπε όχι στον Ντέιβιντ Λιντς

Δημοσίευση: 10 Απριλίου 2024, 17:59
Συντάκτης:

Περιμένετε κάτι νέο από τον Ντέιβιντ Λιντς; Αν ναι, τότε θα πρέπει να περιμένετε για καιρό και γι’ αυτό φταίει το Netflix!

<a href="/nea/killer-paradox-diaskedastiko-alla-avathes-k-drama/69872">"A killer paradox": Διασκεδαστικό αλλά αβαθές K-drama</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"A killer paradox": Διασκεδαστικό αλλά αβαθές K-drama

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι ο streaming κολοσσός δεν έδωσε το πράσινο φως για το “Snootworld”, μια animated μεγάλου μήκους ταινία την οποία ετοιμάζει εδώ και δύο δεκαετίες. Το σενάριο της συνυπογράφει, μάλιστα, με την Καρολάιν Τόμσον, που είναι η πένα πίσω από τα "The Nightmare Before Christmas" και "The Addams Family". Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Deadline, η ταινία αποτελείται από 3 acts, με τον ίδιο να έχει γράψει το δεύτερο εξ αυτών. Πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι ο λόγος που το Netflix απέρριψε το “Snootworld” είναι ότι “τα παραδοσιακά παραμύθια θεωρούνται βαρετά”.

"Δεν ξέρω πότε άρχισα να σκέφτομαι τους Snoots, αλλά έκανα κάποια σχέδια αυτών των πλασμάτων και μετά ξεκίνησε να σχηματίζεται μια ιστορία στο κεφάλι μου”, είπε. "Συναντήθηκα με την Καρολάιν και δουλέψαμε το σενάριο. Πρόσφατα σκέφτηκα ότι κάποιος ίσως ενδιαφερόταν να το στηρίξει, οπότε το παρουσίασα στο Netflix, αλλά το απέρριψαν."

Πρόσθεσε ότι "το 'Snootworld' έχει μια κάπως παλιομοδίτικη ιστορία και οι ταινίες κινούμενων σχεδίων σήμερα είναι γεμάτες από επιφανειακά αστεία. Τα παραδοσιακά παραμύθια θεωρούνται βαρετά, φαίνεται ότι το κοινό δεν τα προτιμά. Είναι ένας διαφορετικός κόσμος αυτός στον οποίο ζούμε και είναι πιο εύκολο να πεις όχι από το να πεις ναι."

Ο Lynch είπε επίσης ότι η κόρη του, Τζένιφερ Λιντς ("American Horror Story"), αρνήθηκε να σκηνοθετήσει το "Snootworld", καθώς έχει "τόσα πολλά project στο πρόγραμμά της που σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερα να το σκηνοθετήσω εγώ ή κάποιος άλλος."

Ο Lynch ακόμα αναζητά χρηματοδότηση για την ταινία, αλλά δεν έχει αποφασίσει αν θα τη σκηνοθετήσει, θα εκτελέσει όμως χρέη παραγωγού. Για την ιστορία, δεν έχει σκηνοθετήσει ταινία μεγάλου μήκους από το "Inland Empire" του 2006, αλλά σκηνοθέτησε τα 18 επεισόδια του τηλεοπτικού "Twin Peaks: The Return" το 2017.

"Μου αρέσει αυτή η ιστορία. Μπορούν να την εκτιμήσουν τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες. Ποτέ δεν έχω κάνει animated ταινία, αλλά με τους υπολογιστές είναι δυνατόν σήμερα να κάνεις εντυπωσιακά πράγματα", είπε σχετικά με το “Snootworld”, ενώ η Καρολάιν Τόμσον είπε ότι η πλοκή της είναι "τρελή" και χαοτική.

"Με συγκλονίζει πόσο τρελή είναι," είπε η Thompson. "Οι Snoots είναι κάτι μικρά πλάσματα που περνάνε ένα τελετουργικό στην ηλικία των οκτώ όπου γίνονται ακόμα μικρότερα και στέλνονται μακριά για ένα χρόνο για να προστατευθούν. Ο κόσμος τους όμως γίνεται άνω κάτω όταν ο ήρωας της ιστορίας εξαφανίζεται, η οικογένειά του δεν μπορεί να τον βρει και μπαίνουν όλοι σε έναν τρελό, εκπληκτικό κόσμο."

Διαβάζοντας τα παραπάνω, ένα έχουμε να πούμε: γιατί τους πετσόκοψες έτσι, ρε Netflix;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
13 ώρες
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos