Μας λείπει το "Between two ferns"

Δημοσίευση: 24 Απριλίου 2024, 19:12

Πόσο γαμάτη ήταν η εκπομπή "Between two ferns" που είχε στήσει ο Ζακ Γαλιφιανάκης που περνούσε πριονοκορδέλα γνωστούς σταρ, από συνάδεφλούς του ηθοποιούς, μέχρι τηλεοπτικούς σταρ, παρουσιαστές, αλλά πολιτικούς, βλέπε Μπάρακ Ομπάμα και Χίλαρι Κλίντον. 

<a href="/home-cinema-streaming/beanie-bubble/68574">The Beanie Bubble </a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Beanie Bubble

Συνολικά έγιναν 22 επεισόδια το χρονικό διάστημα 2008-2018, έτσι χωρίς προγραμματισμό, όποτε είχε κάτι έτοιμο το ανέβαζε στο δίκτυο Funny Or Die, ενώ ακολούθησε και μια ταινία που οκ, δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο, αν και γελάσαμε δυνατά σε κάποιες στιγμές της. 

To κόνσεπτ ήταν απλό: ο Γαλιφιανάκης φιλοξενούσε έναν καλεσμένο, του έκανε ερωτήσεις που τον έφερνα σε άβολη θέση, με το δικό του ύφος, ένα μίγμα προσβλητικού σαρκασμού, off beat ειρωνίας, κουτοπονηριάς, κάποιες φορές scripted, κάποιες άλλες αυτοσχεδιαστικά. 

Aπό τη στιγμή που η καριέρα του 54χρονου Αμερικανού (με ελληνικές ρίζες) ηθοποιού δεν έχει γνωρίσει και μεγάλες δόξες έκτοτε (τελευταίο ενδιαφέρον πράγμα που έκανε ήταν το τηλεοπτικό Baskets προ 5ετίας), μήπως να το ξανασκεφτεί να κάνει μερικά επεισόδια ακόμη; Πολύ θα το χαρούμε πάντως! 

Iδού μερικά χαρακτηριστικά δείγματα να θυμηθούν όσοι/ες γνωρίζουν, να μάθουν και να ψάξουν όσοι/ες δεν. 

 

 

 

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos